021 3000 670 office@scl.co.rs 021 3000 671

O NAMA

Firma Smart Cargo Logistics ima dugu tradiciju poslovanja u međunarodnom i domaćem transportu i logistici. Zahvaljujući kulturi otvorenosti prema svetu i radoznalosti kada je reč o novitetima, SCL postaje sve modernije preduzeće zahvaljujući humanom duhu savremenog preduzeća, koji se održao uprkos svim promenama i firmi podario njegov nezamenjivi identitet. Tu spada posebno razumevanje društvene odgovornosti. Profesionalni i lični odnosi omogućavaju stvaranje dodatnih vrednosti za sve.

Našim odnosom prema klijentima i stručnim znanjem, u mogućnosti smo da realizujemo sve poslove iz domena međunarodnog i domaćeg transporta, logistike, osiguranja i carinjenja robe, a naša nastojanja usmerena su prema širenju palete usluga.

U potrazi za novim i sofisticiranijim rešenjima za transportno-logističke potrebe klijenata, od velike važnosti je tim stručnih i odgovornih ljudi. Na ovaj način vizije pretačemo u nove poslovne ideje, razvijajući inovativne usluge koje podržavaju naše klijente u njihovom radu i razvoju.