021 3000 670 office@scl.co.rs 021 3000 671

MEĐUNARODNI DRUMSKI TRANSPORT

Bilo da je u pitanju pun utovar ili zbirni transport robe, u mogućnosti smo da vam ponudimo uslugu transporta i logistike za bilo koju destinaciju iz i ka Evropi i svetu, po najkonkurentnijim uslovima.

Oganizacija međunarodnog zbirnog transporta robe je naša specijalnost. U saradnji sa pouzdanim, iskusnim i kvalitetnim partnerima od poverenja i velikim brojem prevoznika kako iz Srbije tako i iz cele Evrope, u mogućnosti smo da svojim klijentima ponudimo veoma fleksibilne i, na prvom mestu, kvalitetne usluge zbirnog transporta i punih kamionskih utovara. To pre svega podrazumeva redovne zbirne linije kao i transporte punih kamionskih utovara sigurno, kvalitetno i brzo.

Sarađujući sa pouzdanim partnerima u mogućnosti smo da organizujemo prikupljanje svih vrsta zbirnih pošiljki i konsolidaciju na terminalima po celoj Evropi, odakle sve objedinjene pošiljke kreću put Srbije. Na ovaj način obezbeđujemo veoma povoljan transport sa najkraćim rokovima dostave iz bilo kog dela Evrope.

Ukoliko je potrebno da se Vaša pošiljka hitno dostavi, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i express transport, koji će odgovoriti Vašim zahtevima.

Kako kvalitet usluge u međunarodnom transportu podrazumeva pre svega pouzdanost, odgovornost i fleksibilnost, posvećujemo posebnu pažnju izboru naših partnera, pre svega u cilju ispunjavanja svih zahteva i očekivanja naših klijenata.

U oblasti međunarodnog drumskog transporta naše usluge su grupisane u dva segmenta: puni utovari i zbirne pošiljke.

UPIT ZA USLUGU DRUMSKOG TRANSPORTA